fb_fnk_fan_sync_59a7f5e3d2cb4

Verlengstangen, afstandsbedieningen en accessoires universeel

Voor veel plafondventilatoren zijn accessoires verkrijgbaar zoals aanbouwlampen, verlengstangen, afstandsbedieningen e.d.

RV12021 / extra vleugelsets

Voor een aantal Casafan modellen kunt u extra vleugelsets bestellen om uw plafondventilator een geheel andere "look" te geven.

Past bij ventilator diameter 132cm

Elke set bestaat uit 5 vleugels.

Deze vleugels zijn handgemaakt en kunnen derhalve per stuk in detail van elkaar verschillen. Retourneren om deze reden is niet mogelijk.

Let op: U moet bij elke set tevens een bijpassende set vleugelhouders bestellen!! Ook de vleugelhouders zijn een set van 5 stuks. 

RV12022 / extra vleugelset houders

Een set van 5 houders passend bij de extra vleugelsets voor Casafan ventilatoren op deze pagina.

Past bij ventilator diameter 132cm

Voor een aantal Casafan modellen kunt u extra vleugelsets bestellen om uw plafondventilator een geheel andere "look" te geven.

Elke set bestaat uit 5 vleugelhouders.

Let op: U moet bij elke set tevens een bijpassende set vleugels bestellen!! Ook de vleugels zijn een set van 5 stuks. 

KO 12035 / trekkoorden

Om te voorkomen dat uw plafondventilator bij hoge plafonds onbereikbaar wordt bieden wij als accessoire langere trekkoorden. De kettingen zijn eenvoudig zelf in te korten.

In diverse kleuren leverbaar.

WS12031 / Wandschakelaar

Om uw plafondventilator vanaf de wand te bedienen kunt u een wandschakelaar toepassen die gemonteerd wordt in een wandcontactdoos.

(PDF productinfo)

Vanaf

OS 13012 / Ophangbevestiging systeemplafond

Beugel om uw plafondventilator te bevestigen aan een plafondplaat van een systeemplafond. De beugel wordt tussen de plafondplaat en het bouwplafond geplaatst, afhankelijk van de hoogte tussen beide plafonds kan de juiste beugel gekozen worden.