de grootste collectie

Info

Webwinkel met topkwaliteit ventilatoren en verlichtingsarmaturen

www.delichtwinkel.nl is een shopping-site met exclusieve verlichtingsarmaturen en plafondventilatoren. De site richt zich op het publiek dat hoge eisen stelt aan kwaliteit en uitstraling op het gebied van verlichting.

De shopping-site biedt een ruim assortiment exclusieve en hoogwaardige verlichtingsarmaturen en plafondventilatoren van diverse gerenommeerde Europese fabrikanten.

De shopping-site biedt de garantie dat er een betrouwbare organisatie achter staat met jarenlange ervaring op het gebied van verlichting.

Goede verlichting geeft de juiste sfeer aan iedere ruimte.Licht is de ultieme sfeermaker, zowel binnen als buiten.  Sfeer die is af te stemmen op persoonlijke beleving en smaak. Dit is de basis voor de collectie die De Lichtwinkel  heeft samengesteld. Een armaturencollectie die steeds aangepast wordt aan de nieuwste trends.

Door het exclusieve karakter van een groot deel van ons assortiment is een aantal armaturen niet uit voorraad leverbaar. Houdt u rekening met levertijden van ongeveer twee á drie weken. Blijkt één van onze leveranciers niet binnen die termijn te kunnen leveren, dan nemen we persoonlijk contact met u op.

Lichtadvies

Licht kan een interieur maken en breken. Om deze reden werkt De Lichtwinkel samen met het bureau voor lichtarchitectuur Freestyle Lighting.

  Het is maatwerk. Freestyle Lighting heeft de kennis en het gevoel in huis om voor elke ruimte een uitgekiende oplossing te bedenken, te ontwerpen en uit te (laten)voeren.  Aangepast aan de wens van de klant, het interieur en natuurlijk aan de mensen die er in moeten wonen en/of werken. De toegevoegde waarde ligt in een professionele koppeling van kennis en creativiteit.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een lichtplan te laten maken, neem dan contact op met Freestyle Lighting  ( info@freestylelighting.nl ).

Professionele klanten

Bent u dagelijks bezig met interieurontwerp, architectuur of installatie van verlichting en heeft u in onze collectie iets gevonden wat u in één van uw projecten wilt toepassen, neem dan contact met ons op. We hebben speciale voorwaarden voor professionele klanten. Mocht u iets zoeken wat u niet in onze getoonde collectie heeft kunnen vinden, neem dan toch contact met ons op. We kunnen vrijwel altijd datgene wat u zoekt leveren.