900px_casafan_casatherm_heatpanel_1500_7715_20160219111411

infrarood terras stralers

Infrarood warmtestralers

Kortegolf-halogeen-infraroodverwarmingen worden met name gekenmerkt door het feit dat de warmtestraling niet wordt beïnvloed door luchtbewegingen. De straling van de infraroodstralers genereert alleen een soort diepe warmte wanneer deze lichamen en objecten raakt en verwarmt en dus niet overwegend de omgevingslucht verwarmd, in vergelijking met andere stralingsverwarmers (bijv. conventionele kwartsstralers en gasstralers).

Door de extreem korte opwarmtijd, de hoge energieopbrengst en de spatwater- of straalwaterbescherming zijn de infraroodstralers ideaal voor een breed scala aan toepassingen zoals rookruimtes, buitenrestaurants, tuinrestaurants, marktkramen, buitenzitplaatsen, terrassen, veranda's en balkons.

Vermeldenswaard is ook de universele montage en positionering, want halogeen infraroodstralers kunnen worden gebruikt op muren, plafonds, masten, parasols of zelfs mobiel op statieven / zonweringen naar behoefte en eenvoudig te monteren. Wij bieden u een individuele, snelle en kostenbesparende oplossing voor al uw zeer behoeften.

De levertijd op deze producten bedraagt 5 tot 7 werkdagen.

Nieuw

casatherm heatpanel HotTop 1500

Nieuw

casatherm heatpanel HotTop 1800

Nieuw

casatherm heatpanel HotTop 2400

Nieuw

casatherm heatpanel HotTop 3200

De innovatieve technologie van de CasaTherm Heatpanel HOTTOP serie maakt gerichte verwarming van gedefinieerde oppervlakken mogelijk.

Ze genereren een zachte, omhullende warmte die zeer aangenaam aanvoelt. De units bieden een aantrekkelijke oplossing voor architectonisch veeleisende binnen- en windstille buitenruimtes.

Ideaal voor absoluut windvrije zones van terrassen, balkons en buitenruimtes van de horeca die slechts tijdelijk worden gebruikt.

De temperatuurbestendige siliconen kabel heeft een lengte van 1,8 m voor vaste aansluiting, aansluiting van een geschikte geaarde stekker is achteraf mogelijk.

Innovatieve infraroodwarmtetechnologie
Vermogen van 1500 tot 3200 watt voor individuele behoeften en behoeften
IR-C zorgt voor behaaglijke warmte zonder lichtuitstraling
Beschermingsklasse IP55 - hoogste elektrische veiligheid ondanks regen en sneeuw (IP55: beschermd tegen waterstralen)
elegante oplossing voor architectonisch veeleisende, windbeschermde buitenruimtes.
directe en nauwkeurige verwarming door middel van diepe warmte
Lage behuizingstemperatuur aan de achterzijde, geen brandgevaar.
Door de geoptimaliseerde thermische scheiding is de temperatuur aan de achterzijde niet hoger dan 100 °C. Dit betekent dat de installatie gemakkelijk kan worden uitgevoerd op alle niet-brandbare oppervlakken. Als de juiste afstandhouder wordt gebruikt om de minimumafstanden in acht te nemen, kan de installatie zelfs op houten oppervlakken worden uitgevoerd. Montageaccessoires voor dubbele montage naast elkaar en seriële montage achter elkaar zijn beschikbaar om aan elke structurele en architectonisch veeleisende situatie te voldoen. Andere accessoires zoals dimmers, timers, timers, afstandsbedieningen etc. zijn beschikbaar.
Als toebehoren zijn een traploze vermogensdimmer en een afstandsbediening verkrijgbaar.

De wand/plafondbeugels, waarmee de hellingshoek kan worden aangepast, zijn bij de levering inbegrepen.

De apparaten zijn ontworpen voor het selectief verwarmen van bepaalde gebieden en zijn niet geschikt als enige ruimteverwarming. Door het type IR-straling (lange golf) voor buitengebruik alleen effectief in absoluut windstille gebieden.

Aluminium design behuizing
groot warmtebereik tot 12 m²
incl. wandhouder in de leveringsomvang
uiteenlopende toepassingen
geen uitstoot
onderhoudsvrij
Accessoires beschikbaar voor elke inbouwsituatie: Dubbele montageset PLUS voor de montage van 2 warmtepanelen naast elkaar, seriële montageset PLUS voor 2 warmtepanelen achter elkaar en een plafondafstandhouder PLUS.