pepeo potkuri 132

pepeo
    Levertijd:5-7 werkdagen
Bestellen en betalen
  • Beschrijving
  • Specificaties

Klassieke plafondventilator...

De Potkuri plafondventilator is van hoge kwaliteit en biedt tevens een zeer solide interieur. De ingebouwde kwaliteitsmotor werkt geruisloos en kan in drie toerentallen worden versteld. Afhankelijk van het seizoen zorgen de vleugels voor de afvoer van zomerwarmte of de aanvoer van winterwarmte.
Een aan de zijkant van de plafondventilator gemonteerde en altijd eenvoudig te bedienen schuifschakelaar zorgt voor seizoensgebonden schakelen. Het gebruik van de Potkuri plafondventilator is kinderspel - er wordt standaard een trekschakelaar gebruikt die de snelheid versnelt tot 80, 130 of 180 omwentelingen per minuut door voorzichtig aan het plafond te trekken.
Wie een hoog plafond heeft of gewoon van comfort houdt, kan naar keuze een afstandsbediening kopen of een wandschakelaar voor het verstellen van de plafondventilator achteraf aanschaffen. Met een diameter van 132 cm is de Potkuri ideaal voor ruimtes tot 25 m². Door de lage behuizingshoogte kan hij ook eenvoudig worden geïnstalleerd in nieuwbouw of ruimtes met verlaagde plafonds. Het lage gewicht van slechts 6,7 kg is een duidelijk voordeel, vooral bij verlaagde plafonds.

Diameter: 132 cm
Gewicht: 7,0 kg
Aantal vleugels: 5
Vermogen: 26-58W
Hoogte: 27 cm.
Aantal draaisnelheden: 3
Tpm: 80- 130-180
Afstandsbediening: optioneel
Verlichting: nee