pepeo Tibu

pepeo
    Levertijd:5-7 dagen
Bestellen en betalen
  • Beschrijving
  • Specificaties

Energiebesparende plafondventilator Tibu van Pepeo, 132 cm, met afstandsbediening en LED-verlichting [Energieklasse A+]...

PDF productfile

Productvideo

De Tibu plafondventilator vervult alle functies die een moderne ventilator te bieden heeft. Het onderscheidt zich van vergelijkbare modellen door zijn roodbruine vleugels van echt hout. Er werd geen geperst hout gebruikt, maar massief hout. Met een bladdiameter van 132 cm mengt hij de lucht effectief in ruimtes tot 25 m2. De hoogwaardige gelijkstroommotor is zo stil dat deze ventilator perfect in de slaapkamer past.
Een bijzonderheid van Tibu is de krachtbron met 225 omwentelingen per minuut. Deze plafondventilator heeft in totaal zes trappen in vooruit en achteruit bedrijf. Alle instellingen, d.w.z. aan/uit, LED-verlichting met vier stappen dimmen, snelheid en richtingverandering, kunnen worden aangepast met de meegeleverde infrarood afstandsbediening. De geheugenfunctie slaat uw lichtinstelling op. Er is ook de Slaap knop, waarmee Tibu na een uur in niveau 3 naar niveau 2 overschakelt.  Op niveau 2 verbruikt Tibu slechts 4,5 watt en kan zonder problemen door de nacht lopen. Het stroomverbruik is over het algemeen zeer laag, tussen de 3 en maximaal 38 watt, afhankelijk van het loopniveau. De warmwitte verlichting verbruikt 22 watt extra.
Tibu kan ook worden geïnstalleerd op lichte hellingen tot 15°. De ideale afstand tussen de vloer en de vleugels is 2,30 meter. Deze plafondventilator is niet geschikt voor vochtige ruimtes en buitenruimtes, maar kan anders gebruikt worden in alle binnenruimtes, zoals woonkamers, studeerkamers, enz.

Diameter: 132 cm
Gewicht: 6,8 kg
Aantal vleugels: 5
Vermogen: 3-38 W
Hoogte: 31 cm
Aantal draaisnelheden: 6
Tpm: 70 / 100 / 130 / 160 / 190 / 225
Afstandsbediening: ja
Verlichting: LED, dimbaar