Exhale met verlichting

Exhale
    Levertijd:5-7 dagen
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Unieke bladeless plafondventilator, 86,4 cm, met afstandsbediening en LED verlichting. Voorzien van energiezuinige DC motor.

(PDF Productfile)

 

Uniek design van Exhale, ventilator zonder vleugels met energiezuinige DC motor

6 snelheden

LED verlichting, 36W 2500Lm

incl. afstandbediening

5 jaar garantie op de motor

GEPATENTEERDE TECHNOLOGISCHE INNOVATIE

De echte technologische innovatie bestaat uit een wervelende (VORTEX) luchtstroom verdeeld over 360 graden voor de ventilatie van de gehele ruimte. De luchtstroom in alle richtingen zorgt voor een gelijkmatige ventilatie van de hele ruimte en voor een uitzonderlijk gevoel van welbehagen

• Gelijkstroom voor minder stroomverbruik: wij hebben een exclusieve gelijkstroommotor ontwikkeld voor het handhaven van een maximale draaisnelheid (meer dan 300 tpm) met een optimale efficiëntie. Gelijkstroommotoren zijn ecologischer vergeleken met wisselstroommotoren. Ze verbruiken tot 80% minder elektriciteit!

• Een motor met een uit de luchtvaart geïnspireerd design: onze motor werd speciaal ontwikkeld in samenwerking met een luchtvaartdeskundige turbine-engineer. Door het high tech design is men verzekerd van een gelijkmatige luchtstroom door de ventilator.

• Schijven die een Vortex (wervelend) effect van 360° creëeren: de luchtmoleculen worden naar buiten geleid door de middelpuntvliedende kracht. Wanneer een luchtmolecuul wordt uitgeworpen, komt er een andere in zijn plaats via het middelpunt, dat is het Vortex effect. De Exhale ventilator zorgt ervoor dat een ruimte met ‘vervuilde’ luchtkwaliteit geleidelijk een luchtkwaliteitsverbetering in elk seizoen tot gevolg heeft!

• Uitstekende afwerking: wij wilden de strakke lijnen en een mooi design zodat er geen enkele schroef of moer zichtbaar zou blijven, vanuit elke gezichtshoek. Het resultaat is een unieke en efficiënte design ventilator.

Diameter: 84,6 cm
Gewicht: 11,4 kg
Aantal vleugels: --
Vermogen: 4-50 W
Hoogte: 18 cm
Aantal draaisnelheden: 6
Tpm: 120-312 t/m
Afstandsbediening: ja
Verlichting: ja
Netspanning: geschikt voor 220-240V / 50-60Hz